vrijdag 20 april 2012

Animatiewerk.nl onderzoekt wensen op gebied van animatie!

Animatiewerk.nl doet dit voorjaar onderzoek naar de behoeften van gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar op het gebied van animatie op Nederlandse campings en bungalowparken. Met de resultaten van dit onderzoek kan Animatiewerk.nl haar diensten aanpassen op de wensen van de doelgroep van haar klanten.

Onderzoek naar animatie & entertainment
Dit onderzoek wordt gedaan door een student Communicatie van Hogeschool Leiden. Zij zal bekijken wat de wensen zijn van kinderen op campings en bungalowparken in Nederland. Daarna wordt gekeken of er veel verschillen zijn tussen de wensen op campings of bungalowparken. Het onderzoek wordt in het najaar van 2012 gepresenteerd op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Geïnteresseerden kunnen dan een exemplaar van de onderzoeksresultaten in ontvangst nemen.

Respondenten gezocht!
Ouders met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar die in 2011 of 2012 nog op vakantie zijn geweest op een Nederlandse camping of bungalowpark wordt gevraagd mee te doen aan het onderzoek. Onder de respondenten wordt een gratis kinderfeest voor 20 kinderen verloot. Via deze link komt u bij de vragenlijst. Invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Over Animatiewerk.nl
Animatiewerk.nl verzorgt sinds 2010 animatie en entertainment op verschillende campings en bungalowparken in Nederland en Duitsland.  Het bedrijf maakt veel gebruik van maatwerk en vindt het belangrijk te weten wat haar klanten wensen, maar ook wat de uiteindelijke doelgroep belangrijk vindt op vakantie. Meer informatie is te vinden op de website van Animatiewerk.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Schrijf hieronder je reactie!