woensdag 15 september 2010

Betrokken ondernemer heeft een beter animatieteam

Op uw vakantiepark komen waarschijnlijk veel verschillende entertainers tijdens de vakantieperiodes. Zij vermaken de gasten met animatie en entertainment, u voert uw eigen werkzaamheden uit en houdt de helikopterview. Veel ondernemers zien het belang van een animatieteam wel, maar zijn er toch weinig bij betrokken door alle drukte op en rondom het park.  En als u geen klachten hoort is het toch goed? U zult zien dat het nóg beter zal gaan wanneer u betrokken bent bij het animatieteam en hun programma.

Een praatje maken met nieuwe entertainers
Nieuwe entertainers komen zichzelf voorstellen bij de receptie en bij u als ondernemer. Het is een kleine moeite om even een kort gesprekje aan te gaan met deze nieuwe mensen. Op die manier voelen ze zich gauw thuis op uw park. Daarnaast zijn ze natuurlijk bij vriendelijke ondernemers meer bereid om een stapje extra te zetten. Zo houdt u de entertainers tevreden en zij u.

Kom eens kijken
De entertainers op uw park vinden het ontzettend leuk als de ondernemer komt kijken bij de activiteiten die ze uitvoeren. U toont daarmee interesse in het team en de activiteiten. Daarbij kunt u natuurlijk ook beter beoordelen hoe het team functioneert en of het animatieprogramma aansluit op uw park.

Plan afspraken met de begeleider
Om een animatieteam en het programma optimaal in te zetten, is het goed om de gang van zaken te bespreken met een begeleider. De begeleider van het team komt één tot twee keer in de week kijken of alles goed gaat binnen het team. Hoe is de samenwerking, past het programma bij het park, welke activiteiten zijn succesvol en welke niet etc. Allemaal vragen die de begeleider beantwoord. Deze begeleider is voor u als ondernemer belangrijk. Plan daarom een vaste dag en tijd met de begeleider voor een gesprek. Zo blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het animatieteam en kunt u samen met de begeleider eventuele problemen direct aanpakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Schrijf hieronder je reactie!